Hulpmiddelen
en meer in onze webshop!
Webshop

Regelkwartet

Hebbes

Berkel-B Regelkwartet

Regelkwartet is een leuk kaartspel om de hoogfrequente spellingregels te oefenen. Er kan zelf gekozen worden met welke spellingregel(s) geoefend gaat worden. Het spel kan ingezet worden tijdens een dyslexiebehandeling, maar kan ook op school gespeeld worden. Ook is het een leuk spel om thuis te spelen. Het spel kan met kind en oefenpartner gespeeld worden. Er kunnen ook meerdere kinderen mee doen.

Het is de bedoeling om zo veel mogelijk kwartetten (vier bij elkaar horende kaarten) te verzamelen. Het kwartetspel bestaat dan ook uit een veelvoud van vier kaarten (kwartetten). Dit spel bestaat uit 19 kwartetten (76 kaarten).

In een handige stevige bewaardoos. Bevat een uitgebreide handleiding voor het spelen van verschillende spelvormen en variaties.

Berkel-B Hebbes Klankenspel

Hebbes Klankenspel is een leuk kaartspel om alle klanken, klankgroepen en bijbehorende letters te oefenen. Door de verschillende spelvariaties kan er gekozen worden om andere accenten te leggen, bijvoorbeeld op een bepaalde klank(-groep). Het spel kan ingezet worden tijdens een dyslexiebehandeling, maar kan ook op school gespeeld worden. Ook is het een leuk spel om thuis te spelen. Het spel kan met kind en oefenpartner gespeeld worden. Er kunnen ook meerdere kinderen mee doen.

Het spel bestaat uit 48 verschillende kaarten. Van elke klank zijn er 3 kaarten, in totaal 144 kaarten.

In een handige stevige bewaardoos. Bevat een uitgebreide handleiding voor het spelen van verschillende spelvormen en variaties.

Prijs: € 20,-
Exclusief BTW en verzendkosten
Het spel incl. factuur wordt na uw bestelling naar u opgestuurd.

Prijs: € 25,-
Exclusief BTW en verzendkosten
Het spel incl. factuur wordt na uw bestelling naar u opgestuurd.

Schrijfbord

De Lerende Mens

Berkel-B Schrijfbord

Het is belangrijk dat uw kind schrijfbewegingen blijft maken. Om het schrijven van woorden op een leuke manier aan te bieden, kun je thuis gebruik maken van dit leuke schrijfbord van Berkel-B.

Het schrijfbord is handzaam op A4 formaat en is op beide zijden te beschrijven. Met handige houder voor stift en wisser.

"De Lerende Mens"

Passend onderwijs, Engels in groep 1, iPad-scholen, massive open online courses (MOOCS) - de vernieuwingen in het onderwijs buitelen over elkaar heen. Maar hoe leert de mens eigenlijk? En passen de vernieuwingen daar wel bij? Over deze onderwerpen gaat De lerende mens. 

Neurowetenschappers Van der Helden en Bekkering schetsen op toegankelijke en vaak vermakelijke wijze belangrijke inzichten ten aanzien van de lerende mens, beginnend bij Aristoteles en Nietzsche en eindigend bij de meest recente neurowetenschappelijke onderzoeken.

Prijs: € 10,-
Exclusief BTW en verzendkosten
Het schrijfbord incl. factuur wordt na uw bestelling naar u opgestuurd.

Prijs: € 21,95
Inclusief BTW en verzendkosten

 

Direct bestellen: 


Berkel-B Regelkwartet

Berkel-B Hebbes Klankelspel

Berkel-B Schrijfbord

Bedankt voor uw bestelling. We gaan er mee aan de slag!

Door op verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.