21 mei 2023 om 10:33

Vacature: Logopedist met expertise dyslexie (Hardenberg, Dedemsvaart, Ommen, Slagharen)

Zorg verlenen doen wij bij Berkel-B met z’n allen. Onze zorg richt zich op ondersteuning van kinderen en jeugdigen van veelal 7 tot 18 jaar en hun ouders.

Elke dag zetten wij ons in om ieder kind op een leuke en persoonlijke manier beter te leren lezen en schrijven en/of om te gaan met psychische problemen. Dit doen we vanuit de vergoede dyslexiezorg en de Jeugdwet (BGGZ en in sommige regio’s SGGZ, geen crisisdienst). Daarnaast zijn wij partner van het onderwijs en ondersteuning wij scholen met het vormgeven en uitvoeren van ondersteuningsniveau 2 en 3 op het gebied van technisch lezen en spelling. Ook denken en kijken wij graag met scholen in diverse hulpvragen. Berkel-B is een jeugdhulpinstelling op het snijvlak van onderwijs en zorg. Door deze brede blik kunnen we complete zorg en ondersteuning bieden binnen de diverse factoren die aan de problemen ten grondslag liggen.

Wij ondersteunen steeds meer kinderen en scholen. Daarom zoeken wij nieuwe collega’s om ons team te versterken.

Wat ga je doen?
Droom groot, je kunt alles bereiken! Dat geldt voor elk kind, maar ook voor elke zorgprofessional. Wil jij hieraan bijdragen? Als behandelaar bij Berkel-B help je kinderen in het basisonderwijs. Zo zie je wekelijks cliënten, je stelt individuele zorgplannen op en stelt deze bij, je oefent samen het lezen en spellen, gaat werken met ons behandelprogramma Asgaard Saga en informeert ouders en scholen over de voortgang. Je bent flexibel en reist naar verschillende scholen binnen je werkgebied.

Als behandelaar ben je onderdeel van een klein team met behandelaars en wordt het team functioneel aangestuurd door een senior dyslexie expert. Er is onderling regelmatig contact en afstemming over de trajecten. 

Natuurlijk hoef je nog niet alles te weten over dyslexie en jeugd GGZ. Om de kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen, bieden wij een uitgebreid inwerktraject en word je gekoppeld aan een maatje. Zo leer je alle kneepjes van het vak!

Wat kunnen wij jou bieden?

 • De kans om direct na jouw studie aan de slag te gaan;
 • De mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen als behandelaar binnen de vergoede dyslexiezorg;
 • Een prettige, stimulerende werkomgeving;
 • Een bedrijf dat volop in verandering is en waarin jij de ruimte krijgt jezelf te ontplooien;
 • Een uitgebreid inwerktraject en je krijgt de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een dienstverband in de vorm van een min-max contract, bij voorkeur verdeeld over meerdere dagen;
 • Een salaris conform cao GGZ.

 

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding Logopedie, tevens met een geldige registratie in het dyslexieregister van de beroepsvereniging (dyslexieregister NVLF) of komt hiervoor in aanmerking; 
 • Je hebt een geldige registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici;
 • Je hebt affiniteit met ons zorgaanbod;
 • Je bent enthousiast, gedreven en hebt zin om aan de slag te gaan;
 • Je startdatum bepalen we samen, maar wat ons betreft ben je per direct welkom.

 

Geïnteresseerd?
Lijkt jou dit een interessante baan waarin jij je volop als startende professional kan ontwikkelen, stuur dan jouw reactie uiterlijk16 juni naar Jorna Serrarens (Hoofd Zorg Berkel-B), j.serrarens@berkel-b.nl. Wij streven ernaar om voor 1 juli de procedure af te ronden.

Binnen Berkel-B zijn wij trots op onze behandelaars en op de zorg die wij leveren. Het geeft veel voldoening om dagelijks kinderen te helpen en te zien groeien. Om onze waardering uit te spreken vieren wij jaarlijks de dag van de dyslexiebehandelaar. Ook leuk is om ons te volgen op diverse socials!


Alle vacatures - Bekijk onze vacaturepagina
Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures (op meerdere locaties):

Logopedist met expertise dyslexie
Orthopedagoog / Psycholoog GGZ

Locaties:
1. Twente (Hengelo, Almelo, Enschede, Wierden, Hellendoorn, Nijverdal, Rijssen, Holten, Vroomshoop)
2. Hardenberg, Dedemsvaart, Ommen, Slagharen
3. Deventer en omgeving
4. Zutphen en omgeving

Regiebehandelaar bij Berkel-B

Locatie:
1. Lochem/Deventer