16 maart 2020 om 14:21

Nieuws in verband met de Corona uitbrak

In verband met de uitbraak van het Coronavirus en de opgeschaalde aanpak, willen wij u graag laten weten hoe Berkel-B hier mee omgaat.

Afgelopen vrijdag hebben wij een crisisteam ingericht. Het team zal dagelijks bij elkaar komen en nodig geachte acties uitzetten onder de medewerkers van Berkel-B.
Wij laten ons leiden door de adviezen en richtlijnen van de overheid en het RIVM. Ons beleid is er op gericht om alle zorg zo volledig mogelijk door te laten lopen, zodat we onze zorgplicht maximaal kunnen uitvoeren.
In navolging op onderwijs op afstand door de school van uw kind, zullen ook wij de behandeling op afstand aanbieden.

In deze crisistijd kunnen wij helaas geen 100% continuïteit garanderen. Wij doen ons uiterste best om alle behandelingen door te laten gaan, maar wij kunnen voor overmacht komen te staan.
Daardoor kunnen situaties ontstaan waarin u tijdelijk met een andere behandelaar te maken krijgt of waarbij een korte onderbreking niet voorkomen kan worden. Al onze maatregelen zullen er op gericht zijn om dit te voorkomen, maar de gezondheid van ons allen heeft wel de eerste prioriteit.

Wij hopen op uw begrip.

Neemt u bij vragen gerust contact met ons op. Wij vragen u dit bij voorkeur via email te doen, info@berkel-b.nl, om overbelasting van ons telefoonverkeer te voorkomen.