1 juni 2022 om 20:34

Dag van de Dyslexiebehandelaar 2022

Beter lezen en schrijven met dyslexie. Dat is waar alle dyslexiebehandelaren van Berkel-B zich iedere dag met heel veel plezier voor inzetten. Bijzonder en belangrijk werk in de 1e plaats gericht op het verbeteren van de lees- en spellingontwikkeling van jouw kind.

Maar zoals je weet gaat dyslexie vaak ook gepaard met een gebrek aan zelfvertrouwen en faalangst. Daarom gaat de rol van een dyslexiebehandelaar veel verder dan het stimuleren van de motivatie om te gaan lezen en spellen alleen. De behandeling is er ook op gericht om jouw kind bewust te maken van zijn of haar eigen kunnen en daarmee het vergroten van de eigenwaarde. Immers, een kind dat successen op doet en groeit in zelfvertrouwen staat voor nu en in de toekomst een stuk prettiger in het leven.

#dagvandedyslexiebehandelaar
Voor het belangrijke werk dat wordt verricht verdienen alle dyslexiebehandelaren een pluim en mogen ze wel een keer in het zonnetje worden gezet. Daarom hebben we als Berkel-B 16 juni als #dagvandedyslexiebehandelaar bestempeld. Een dag om onze waardering te benadrukken.

Hoe we dat doen, blijft nog even een verrassing. Blijf onze pagina en socia media in de gaten houden voor de laatste updates of volg #dagvandedyslexiebehandelaar op Instagram!