Droom groot,
Je kunt alles bereiken!
Contact / Aanmelden
Klant Contact Centrum

Heeft u vragen over wat Berkel-B voor uw kind kan betekenen? We denken graag met u mee! We werken hiervoor met een Klant Contact Centrum. Dit bestaat uit een aantal adviseurs die alles weten over de hulp die Berkel-B kan bieden. Ook voor scholen die (kort) iets willen overleggen, zijn wij bereikbaar. Wanneer u één van onze adviseurs wilt spreken, kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor. Dit kan telefonisch of door het invullen van onderstaand contactformulier. Eén van onze collega's van de zorgadministratie neemt dan contact met u op om een afspraak in te plannen bij één van onze adviseurs.


Maak je keuze:

Folder: wij zijn Berkel-B!

In het pad naar beter lezen bewandelt u samen met uw kind 7 belangrijke stappen. Voor uitgebreide informatie inzake de routing dyslexie (van voortraject tot einde behandeling) verwijzen we u graag naar www.berkel-b.nl/routing of download onze folder!

Contact opnemen


Bedankt voor uw bericht. Er wordt contact met u opgenomen.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

Documenten aanleveren

Op deze manier kunt u op een veilige manier privacy-gevoelige informatie aan Berkel-B aanleveren. Wij verzoeken u onderstaande velden volledig in te vullen.

U kunt maximaal 3 documenten per bericht toevoegen.

Ouder/schoolCliënt
Uw documenten zijn verzonden.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

Route
Enschede 
Lochem