header oranje ouders

Dag van de dyslexiebehandelaar 2024

Beter lezen en schrijven met dyslexie. Dat is waar alle dyslexiebehandelaren van Berkel-B zich iedere dag met heel veel plezier voor inzetten. Belangrijk werk waarvoor ze een dikke pluim verdienen. Daarom willen we alle behandelaren van Berkel-B ook dit jaar weer in het zonnetje zetten. Doen jullie mee? Stuur jullie creatieve, gekke, lieve, bijzondere complimentjes of groetjes dan uiterlijk maandag 17 juni in! Wat doet jullie behandelaar shinen?! Op 20 juni verrassen we alle behandelaren met jullie geweldige inzendingen! SUPERTOF: met de inzending maken jullie kans op 1 van 3 robothanden bouwsets!

Deelnemen?

Stuur een kort berichtje aan de beste, liefste of leukste dyslexiebehandelaar van Berkel-B 😉 Een leuke foto, video of knutselwerkje mag hierbij worden toegevoegd!

Uitleg in het kort

  • Stuur je berichtje naar deze WhatsApp link of scan de QR-code.
  • Je kunt ook mailen naar bedankt@berkel-b.nl.
  • Laat weten voor welke behandelaar het is en laat ook je eigen naam achter.
  • Door mee te doen aan de actie, geef je toestemming om jouw naam en inzending te gebruiken voor o.a. sociale media.
  • Sluitingsdatum is maandag 17 juni.
  • Onder alle inzenders verloten we 3 robothanden bouwsets. De winnaars krijgen in week 26 automatisch bericht.


Kleurplaat

Heb je een kleurplaat gekregen van je behandelaar? Kleur de toffe kleurplaat in (download hier of vraag er één aan de behandelaar), maak er een foto van en stuur ‘m in via WhatsApp of mail. Wij verrassen jouw behandelaar met jouw inzending!

Bekijk hier alle inzendingen van vorig jaar!