Vacature Hart van Brabant

Orthopedagoog / Psycholoog Hart van Brabant (2 kandidaten)

Zorg verlenen doen wij bij Berkel-B met z’n allen. Onze zorg richt zich op ondersteuning van kinderen en jeugdigen van veelal 7 tot 18 jaar en hun ouders.

Elke dag zetten wij ons in om ieder kind op een leuke en persoonlijke manier beter te leren lezen en schrijven en/of om te gaan met psychische problemen. Dit doen we vanuit de vergoede dyslexiezorg en de Jeugdwet (BGGZ en in sommige regio’s SGGZ, geen crisisdienst). Daarnaast zijn wij partner van het onderwijs en ondersteunen wij basisscholen in het vormgeven en uitvoeren van ondersteuningsniveau 2 en 3 op het gebied van technisch lezen en spelling. We denken en kijken graag mee met scholen in diverse hulpvragen. Berkel-B is een jeugdhulpinstelling die zich richt op het snijvlak van onderwijs en zorg. Door deze brede blik kunnen we complete zorg en ondersteuning bieden binnen de diverse factoren die aan de problemen ten grondslag liggen.

Wij ondersteunen steeds meer kinderen en scholen in het Hart van Brabant. Daarom de uitnodiging aan orthopedagogen en psychologen om te reageren op deze vacature. Sluit je aan bij het team in het Hart van Brabant en help leerlingen in o.a. Tilburg, Rijen, Oisterwijk, Berkel Enschot, Udenhout, Drunen, Gilze, Baarle Nassau, Dongen, Vlijmen, Waalwijk en Kaatsheuvel.

Wat ga je doen?

Droom groot, je kunt alles bereiken! Dat geldt voor elk kind, maar ook voor elke zorgprofessional. Wil jij hieraan bijdragen?

Als behandelaar/diagnosticus help je kinderen in het basisonderwijs. Zo voer je onderzoeken uit naar (ernstige) dyslexie, zie je wekelijks cliënten, je stelt individuele zorgplannen op en stelt deze bij, je oefent samen het lezen en spellen, gaat werken met ons behandelprogramma Asgaard Saga en informeert ouders en scholen over de voortgang. Je bent flexibel en reist naar verschillende scholen binnen je werkgebied.

Je bent onderdeel van een klein team met behandelaren en krijgt aanwijzingen op het zorgtraject van een senior dyslexie expert. Er is onderling regelmatig contact en afstemming over de trajecten. Het is ook mogelijk om de werkzaamheden in de vergoede dyslexiezorg te combineren met werkzaamheden op de basisschool, ondersteuning op zorgniveau 2 en 3. Natuurlijk hoef je nog niet alles te weten over dyslexie. Om de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen, start je met een inwerktraject en word je gekoppeld aan een maatje. Zo leer je alle kneepjes van het vak!


Wat biedt Berkel-B jou?

  • De kans om direct na jouw studie aan de slag te gaan;
  • De mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen als behandelaar/diagnosticus binnen de vergoede dyslexiezorg;
  • Een prettige, stimulerende werkomgeving;
  • Een inwerktraject en de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
  • Een dienstverband op basis van minimaal 20-32 uur (uren in overleg en mogelijkheden tot uitbouw op den duur).

 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een (bijna) afgeronde WO-opleiding als orthopedagoog of psycholoog, met basisaantekening diagnostiek;
  • Je hebt affiniteit met dienstverlening in onderwijs en zorg;
  • Je bent enthousiast, gedreven en hebt zin om aan de slag te gaan;
  • Je bent flexibel, in het bezit van je rijbewijs en bereid om voor je werk te reizen;
  • Je startdatum bepalen we samen, maar wat ons betreft ben je per direct welkom.

 

Geïnteresseerd?

Lijkt jou dit een interessante baan waarin jij je als professional volop kunt ontwikkelen, stuur dan jouw cv en motivatie naar Jorna Serrarens (j.serrarens@berkel-b.nl). 

Binnen Berkel-B zijn wij trots op onze behandelaars en op de zorg die wij leveren. Het geeft veel voldoening om dagelijks kinderen te helpen en te zien groeien. Om onze waardering uit te spreken vieren wij jaarlijks de dag van de dyslexiebehandelaar. Ook leuk is om ons te volgen op diverse socials!

Of stuur direct jouw sollicitatie in via onderstaand formulier:

Solliciteren

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Door op versturen te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze privacyverklaring.