Orthopedagoog / Psycholoog GGZ Twente (Hengelo, Almelo, Enschede, Wierden, Hellendoorn, Nijverdal, Rijssen, Holten, Vroomshoop)

Zorg verlenen doen wij bij Berkel-B met z’n allen. Onze zorg richt zich op ondersteuning van kinderen en jeugdigen van veelal 7 tot 18 jaar en hun ouders.

Elke dag zetten wij ons in om ieder kind op een leuke en persoonlijke manier beter te leren lezen en schrijven en/of om te gaan met psychische problemen. Dit doen we vanuit de vergoede dyslexiezorg en de Jeugdwet (BGGZ en in sommige regio’s SGGZ, geen crisisdienst). Daarnaast zijn wij partner van het onderwijs en ondersteuning wij scholen met het vormgeven en uitvoeren van ondersteuningsniveau 2 en 3 op het gebied van technisch lezen en spelling. Ook denken en kijken wij graag met scholen in diverse hulpvragen. Berkel-B is een jeugdhulpinstelling op het snijvlak van onderwijs en zorg. Door deze brede blik kunnen we complete zorg en ondersteuning bieden binnen de diverse factoren die aan de problemen ten grondslag liggen.

Wij ondersteunen steeds meer kinderen en scholen. Daarom zoeken wij nieuwe collega’s om ons team te versterken.


Wat ga je doen?

Droom groot, je kunt alles bereiken! Dat geldt voor elk kind, maar ook voor elke zorgprofessional. Wil jij hieraan bijdragen?

Als behandelaar / diagnosticus bij Berkel-B help je kinderen in het basisonderwijs. Zo voer je onderzoeken uit naar (ernstige) dyslexie, zie je wekelijks cliënten, je stelt individuele zorgplannen op en stelt deze bij, je oefent samen het lezen en spellen, gaat werken met ons behandelprogramma Asgaard Saga en informeert ouders en scholen over de voortgang. Je bent flexibel en reist naar verschillende scholen binnen je werkgebied.

Als behandelaar / diagnosticus ben je onderdeel van een klein team met behandelaars en wordt het team functioneel aangestuurd door een senior dyslexie expert. Er is onderling regelmatig contact en afstemming over de trajecten. Het is ook mogelijk om de werkzaamheden in de vergoede dyslexiezorg te combineren met werkzaamheden in de jeugd GGZ, zowel in diagnostiek als behandeling. Natuurlijk hoef je nog niet alles te weten over dyslexie en jeugd GGZ. Om de kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen, bieden wij een uitgebreid inwerktraject en word je gekoppeld aan een maatje. Zo leer je alle kneepjes van het vak!


Wat kunnen wij jou bieden?

 • De kans om direct na jouw studie aan de slag te gaan;
 • De mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen als behandelaar / diagnosticus binnen de vergoede dyslexiezorg en de Jeugd GGZ;
 • Een prettige, stimulerende werkomgeving;
 • Een bedrijf dat volop in verandering is en waarin jij de ruimte krijgt jezelf te ontplooien;
 • Een uitgebreid inwerktraject en je krijgt de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een dienstverband in de vorm van een min-max contract, bij voorkeur verdeeld over meerdere dagen;
 • Een salaris conform cao GGZ.

 

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde WO-opleiding als orthopedagoog of psycholoog, de basisaantekening diagnostiek is een pré;
 • Je hebt affiniteit met ons zorgaanbod;
 • Je bent enthousiast, gedreven en hebt zin om aan de slag te gaan;
 • Je startdatum bepalen we samen, maar wat ons betreft ben je per direct welkom.

 

Geïnteresseerd?

Lijkt jou dit een interessante baan waarin jij je volop als startende professional kan ontwikkelen, stuur dan jouw reactie uiterlijk 31 december naar Jorna Serrarens (Hoofd Zorg Berkel-B), j.serrarens@berkel-b.nl. 

Binnen Berkel-B zijn wij trots op onze behandelaars en op de zorg die wij leveren. Het geeft veel voldoening om dagelijks kinderen te helpen en te zien groeien. Om onze waardering uit te spreken vieren wij jaarlijks de dag van de dyslexiebehandelaar. Ook leuk is om ons te volgen op diverse socials!d

Of stuur direct jouw sollicitatie in via onderstaand formulier:

Solliciteren

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Door op versturen te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze privacyverklaring.