Droom groot,
Je kunt alles bereiken!
Over Berkel-B

Droom groot, je kunt alles bereiken!

Dat is waar wij bij Berkel-B in geloven. Al meer dan 25 jaar lang zijn we gespecialiseerd in dyslexie. We voeren onderzoek uit én behandelen kinderen, maar ook volwassenen die beter willen leren lezen en schrijven. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen met de juiste behandeling vooruitgang kan boeken. Ons doel is om daar zoveel mogelijk mensen bij te helpen. Want wij gunnen iedereen het gemak van goed kunnen lezen en schrijven. Dat maakt het leven voor velen een stuk leuker en gemakkelijker.

Onze droom

Ook wij hebben een droom. En die droom is om de beste dyslexiezorg te verlenen die mogelijk is. Daarom zijn we ook nauw betrokken bij onderzoek naar dyslexie. Verwacht bij ons geen standaard behandelingen, maar altijd een behandeling die bij jou past. En die behandelingen willen we in heel Nederland aanbieden.

Waarom Berkel-B

  • dyslexiezorg die bij jou past
  • actueel en doeltreffend
  • prettige en persoonlijke benadering
  • geen wachtlijsten
  • behandeling op de basisschool
  • hulp op basis van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen
  • volledig aanbod zorg
  • behandeling op maat.

Meer dan alleen dyslexie

Bij het hebben en behandelen van dyslexie komt vaak meer kijken. Daarom bieden we ook andere behandelingen aan, die vaak indirect voortkomen uit dyslexie. Al hoeft dat niet. Ook voor Dyscalculie, Beter Leren en problemen die met Gevoel en Gedrag te maken hebben, bieden wij een oplossing.

Kwaliteit 

Berkel-B is ten aanzien van diagnostiek en behandeling van dyslexie aangesloten én gecertificeerd bij het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie (NKD). Lees meer hierover op de website van het NKD

Folder: wij zijn Berkel-B!

In het pad naar beter lezen bewandelt u samen met uw kind 7 belangrijke stappen. Voor uitgebreide informatie inzake de routing dyslexie (van voortraject tot einde behandeling) verwijzen we u graag naar www.berkel-b.nl/routing of download onze folder!

Wie zijn wij

En dit zijn we allemaal

Ons team is omvangrijk. Je kunt ons tegenkomen in bijna heel Overijssel en Gelderland. Een aantal van ons heeft een vaste werkplek op de hoofdvestiging in Lochem. De meeste collega's komen naar je toe om behandelingen op scholen of op één van onze sublocaties te geven.

Maxime Schipper
Orthopedagoog
Generalist / 
Regiebehandelaar


Daniëlle Hissink

Orthopedagoog


Geerte Verweij

Orthopedagoog


Marleen Kappert

Orthopedagoog
en
dossier adviseur
IJsselland en Twente




Suzan Beerten

Orthopedagoog
en
dossier adviseur Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk


Chantal Nijstad

Orthopedagoog
en dossier adviseur
Midden - IJssel Oost Veluwe


Kelly van der Velde

Orthopedagoog
en
dossier adviseur Centraal Gelderland, Nijmegen, Montferland en Oude IJsselstreek


Mariël Brus

Logopedist
en
dossier adviseur Doetinchem, Aalten en Bronckhorst


Desi Schilderink
Orthopedagoog
en
Klant Contact Adviseur

Nienke Menkveld
Orthopedagoog
en
Klant Contact Adviseur

 
Marjan Nijman
Orthopedagoog

 Lysoria Tuenter
Psycholoog

 

Loïs Heinen
Orthopedagoog

Jasmijn van Engeland
Orthopedagoog

Anne Reterink
Orthopedagoog

Lisa Mennink
Orthopedagoog

 



Jitteke Aerts
Orthopedagoog

Karen van der Schot
Orthopedagoog

Sanne van Tol
Psycholoog

Mareike Mulder
Psycholoog

 


Hanne Nijhuis
Orthopedagoog


Iris van Rijn
Orthopedagoog


Tess ten Wolde
Orthopedagoog


Michelle Kapel
Psycholoog

 

Nienke Versteegen
Psycholoog


Nisette Plug
Orthopedagoog

Femke Koeleman
Orthopedagoog


Amber Albrecht
Psycholoog

 


Isa Klomphaar
Orthopedagoog

Loes Hannink
Orthopedagoog

Eline van der Beek
Orthopedagoog

Ingrid Bosma
Onderwijspartner


Mariëlle Berendsen
Onderwijspartner

Anne Wilgenhof
Inhoudelijke ondersteuning

Annelot Pas
Stagiair











Sanne Verhoeven
Stagiair



Gery Molenveld
Hoofd Bedrijfsvoering
Directielid
Jorna Serrarens
 
Jorna Serrarens
Orthopedagoog Generalist en Hoofd Zorg
Directielid 

Jan Wilgenhof

Jan Wilgenhof
Algemeen Directeur
Directielid


Mario Meijering
Operationeel Teamleider Dyslexie

 



Ciska Heck

Administratie/PZ


Ria Klein Nulent

Administratie Zorg



Marjan Nijenhuis

Administratief Medewerker

Dick de Berk
Facilitair ondersteuner

 


Betty Loman

Administratie/
Financieel

Onze partners

Onze partners

Bij Berkel-B vinden we het belangrijk om diensten van hoge kwaliteit te leveren, om de beste zorg te kunnen geven en onze instelling professioneel te organiseren en te leiden. Daarom werken we op specifieke onderwerpen met speciaal geselecteerde partners. 
 Online Marketingbureau Sqoop uit Enschede is onze partner voor social media, vormgeving en website en adviseur in onze communicatie strategie.

Via Socium is onze partner voor werving en selectie van orthopedagogen en psychologen voor de uitvoering van onze zorgactiviteiten. In enkele delen van Nederland geven we onze dienstverlening samen vorm.


Samen met Hulan ontwikkelen wij onze educatieve serious game Asgaard Saga.
Asgaard Saga wordt gebruikt voor kinderen met lees- en spelproblemen in het onderwijs en door Dyslexiezorg aanbieders.


Cliëntenraadpleging

Feedback van cliënten of hun ouders is erg waardevol. Daarom vragen we regelmatig cliënten om advies op gerichte onderwerpen. Feedback en advies van cliënten wordt direct vertaald naar acties om onze zorg te verbeteren.

Samenwerkingen

Wij gaan je helpen

Zorg verlenen doen we bij Berkel-B met z’n allen. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt staan we voor je klaar. Ons team bestaat uit orthopedagogen (-generalisten), (GZ-)psychologen, logopedisten en ondersteunend personeel. Heb je vragen bel of mail ons gerust. 

Kennismaken met onze medewerkers? Klik hier 

Samenwerking

Naast onze vaste medewerkers, werken we ook samen met enkele externe specialisten:


                                  Lotte van Wilderen Psychologie en Pedagogiek


             en


Nieuws
Nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen in onze branche? Meld u dan hieronder aan voor onze periodieke nieuwsbrief. 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Berkel-B.

* = verplicht veld

In het kader van de AVG privacywetgeving dienen wij uw toestemming te vragen of u in de toekomst onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "Afmelden" te klikken in de voettekst van elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt. Heeft u verder nog vragen dan kunt u met ons contact opnemen via info@berkel-b.nl. We zullen uw gegevens met zorg en respect behandelen en volgen de regels van de AVG . Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website www.berkel-b.nl.

Wij gebruiken Mailchimp als marketing platform. Door hieronder op inschrijven te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens door Mailchimp zullen worden verwerkt. Lees hier meer over Mailchimp's privacybeleid.

Hart van Brabant

Nu ook in Hart van Brabant!

Wij zijn Berkel-B
Berkel-B bestaat bijna 30 jaar en heeft zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van dyslexie en aangrenzende problematiek. Wij verzorgen wekelijks dyslexiebehandelingen op scholen in heel Gelderland, Overijssel en vanaf 1 januari 2023 ook in Hart van Brabant.

Ons motto:
Droom groot, je kunt alles bereiken!
Beter lezen en schrijven met dyslexie? Dat kan! Iedereen is uniek en elke vorm van dyslexie is dat ook. Wij willen graag dat iedereen, jong en ouder, het plezier ervaart van lezen en schrijven. Daar zetten wij ons iedere dag voor in.

Aanmelden?

Per 1 januari 2023 behandelen wij ook kinderen in Hart van Brabant. De behandelingen vinden plaats op de school waarop het kind les krijgt. 

Wilt u als ouder of school meer weten over Berkel-B en de mogelijkheden van behandeling bij u op school? Of wilt u uw kind(eren) aanmelden? Dat kan! Wij hanteren geen wachtlijsten, dus kunnen we direct starten!

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op!




Bedankt voor uw bericht. Er wordt contact met u opgenomen.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

Folder: wij zijn Berkel-B!

In het pad naar beter lezen bewandelt u samen met uw kind 7 belangrijke stappen. Voor uitgebreide informatie inzake de routing dyslexie (van voortraject tot einde behandeling) verwijzen we u graag naar www.berkel-b.nl/routing of download onze folder!

Geen wachtlijsten

De cliënt is bij ons het middelpunt. Dit betekent vooral dat ieder behandelplan altijd op maat en individueel gericht is. Onze servicegraad is hoog, daarom hebben wij er bewust voor gekozen geen wachtlijsten te hanteren. Daarnaast komen wij altijd op school om de kinderen te behandelen, mits de school dit toelaat. Dit doen we ook als er slechts 1 kind op school wordt behandeld.

Toonaangevend, innovatief en kwaliteit

Berkel-B is een toonaangevende aanbieder van dyslexiezorg in Nederland. De inhoud van onze behandelingen ontwikkelen we samen met de wetenschap. Wij ontwikkelen onze wetenschappelijke visie en innoveren wij continue onze behandelingen. Als toonaangevende aanbieder van dyslexiezorg heeft Berkel-B zitting in de kwaliteitscommissie van het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie en het bestuur van de Brancheverenging Dyslexiezorg Aanbieders. Daarnaast zijn wij al jarenlang in het bezit van het Keurmerk Dyslexie en gecertificeerd voor de ISO.

 

Asgaard Saga

Tijdens onze dyslexiebehandeling maken we gebruik van Asgaard Saga, ontwikkeld door Berkel-B in samenwerking met Hulan (ontwikkelaar van serious educatieve games). Asgaard Saga is hét digitale behandelprogramma waarbij kinderen door middel van gamification worden gestimuleerd en gemotiveerd om te leren, terwijl ze daarbij ook veel plezier ervaren. Het oefenniveau wordt continue aangepast aan de vorderingen die het kind maakt.


Uniek behandelprogramma

De behandelprincipes die in het programma aan bod komen zijn gebaseerd op recentelijke wetenschappelijke inzichten en op basis van onze jarenlange praktijkervaring. Asgaard Saga helpt kinderen, volledig zelfstandig, aan meer leesplezier, leesmotivatie en leeskilometers! Het is een groot voordeel dat Asgaard Saga zowel op school als ook thuis gespeeld kan worden! Meer informatie

 

Tarieven

Tarieven 

Hieronder een overzicht van de tarieven die wij hanteren voor onze particuliere dienstverlening. Een aantal behandelvormen komt voor vergoeding in aanmerking. Dat is voor iedereen anders. Vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Een eerste intake/kennismakingsgesprek is kosteloos. 

Onderstaande tarieven gelden vanaf 2023. 

Dyslexie* 
Screening Dyslexiedossier vergoede zorgKosteloos (voor de basisschool via school en gemeente)
Dyslexieonderzoek (uitgebreid) € 1045,-
Dyslexieonderzoek (verkort) € 835,-
Behandeling Dyslexie (losse sessie van 45 minuten)€ 87,50 (alleen aansluitend op een pakket)
Behandeling Dyslexie (pakket 1) ** voor lezen of spelling € 1145,-
Behandeling Dyslexie (pakket 2) ** voor lezen of spelling
of lezen en spelling
€ 2090,-

Behandelsessies bieden wij aan in combinatie met ons behandelprogramma Asgaard Saga. Hiervoor kunt u een licentie aanschaffen via De Lerende Mens, https://berkel-b.nl/asgaardsagashop. 

* Is er sprake van Ernstige Dyslexie (ED), dan wordt de behandeling voor basisschoolkinderen geheel via de 
   gemeente vergoed. Zonder de diagnose ED wordt een behandeling als particulier initiatief gezien.  
* Wanneer uw door Berkel-B opgestelde dyslexieverklaring zoek is geraakt, kunt u een nieuw exemplaar bij ons opvragen. 
   Wij brengen hiervoor € 25,- administratiekosten vooraf in rekening.
** De pakketten bestaan uit het bepalen van het beginniveau, het opstellen van een plan van aanpak, startgesprek met ouders,
    behandelsessies met een orthopedagoog/psycholoog, na elke sessie een (korte) terugkoppeling, een eindmeting, een
    eindverslag en een eindgesprek met ouders. Het verschil in de pakketten zit hem in het aantal contactmomenten met de
    behandelaar. In een vrijblijvend gesprek kijken onze klantadviseurs met u mee en geven een passend advies.

Heb je vragen over ons behandelaanbod dyslexie? Onze gekwalificeerde orthopedagogen en psychologen denken graag met je mee.
Wij kunnen jouw vragen beantwoorden tijdens ons telefonisch spreekuur. Je kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek van een uur (kosten hiervoor bedragen € 90,-) via info@berkel-b.nl of 0573-257696 (bereikbaar van ma-vrij 8.00 - 17.00).

Intelligentie
Intelligentieonderzoek 
Incl. verslaglegging € 615,-
Jeugd GGZ
De kosten voor deze zorg kunnen worden vergoed via de Jeugdhulp (Jeugdwet). Hiervoor kan een aanvraag worden ingediend bij uw gemeente.
Behandeling Jeugd GGZ 



€90,- per sessie (losse sessie van 45 min.) 
of via vergoede zorg Jeugdhulp 


Scholen 
Tarieven op aanvraag 
Wachtlijsten en doorlooptijden
Geen wachtlijsten

Bij Berkel-B helpen wij je om je doel te behalen. Of je nu beter wilt leren lezen of schrijven, een onderzoek wilt ondergaan of hulp wenst bij andere problemen? Ons uitgangspunt is dat wanneer iemand de drempel over is om hulp te vragen, we die zo snel mogelijk moeten geven. Daarom werken we niet met wachtlijsten. Je kunt snel bij ons terecht en je krijgt de behandeling die bij jou past, door de behandelaar die bij jou past. Ook een voorwaarde voor een goed eindresultaat.

Ernstige Dyslexie
In de behandeling en diagnostiek van Ernstige Dyslexie werken wij niet met wachtlijsten. Wel hebben wij te maken met doorlooptijden. Dit is de tijd tussen twee opeenvolgende fases in het gehele traject.

Van aanmelding tot start van het onderzoek
In deze fase vanaf het aanmeldmoment door de ouder van het kind tot aan het eerste diagnostiek moment dient het schooldossier beoordeeld te worden door de poortwachter en dient de gemeente van de woonplaats van het kind een beschikking afgegeven te hebben.
De poortwachter is iemand die geautoriseerd is om een school dossier goed of af te keuren.
-        Wanneer het leesdossier al is beoordeeld door de externe poortwachter en de gemeente al een beschikking heeft afgegeven, kan snel een intakegesprek gepland worden, afhankelijk van de agenda van ouders. Het gesprek kan binnen 4 weken plaatsvinden.
-        Wanneer het leesdossier al is beoordeeld door de externe poortwachter, maar de gemeente nog geen beschikking heeft afgegeven, moet dat eerst geregeld worden. De wachttijd verschilt per gemeente, een gemeente mag hier max. 6 weken voor gebruiken.
-        Wanneer het leesdossier nog niet is beoordeeld door de externe poortwachter, wordt u terugverwezen naar deze poortwachter en hebben wij de wachttijd niet meer in eigen hand.
-        Wanneer wij zelf de poortwachtersfunctie mogen uitvoeren, maar het leesdossier is niet compleet, dan wordt u terugverwezen naar de school. De wachttijd hebben wij dan ook niet meer in eigen hand.
-        Wanneer het leesdossier wel compleet is en wij geen aanvullende informatie hoeven op te vragen, start bij ons de dossierbeoordeling. Hiervoor hebben wij ongeveer 3 weken nodig.
-        Zodra het leesdossier is goedgekeurd, dient een beschikking bij de gemeente worden aangevraagd. De wachttijd kan per gemeente verschillen. Een gemeente mag hier max. 6 weken voor gebruiken.
-        Zodra de beschikking in het bezit van de ouder is, wordt het intakegesprek binnen 4 weken ingepland. Als het intakegesprek heeft plaatsgevonden kan de afname van het diagnostisch onderzoek worden ingepland. Dit kan meestal binnen 3 weken na het intakegesprek worden ingepland.

Van diagnostiek tot behandeling
Na afname van het onderzoek heeft de diagnosticus ongeveer 4 tot uiterlijk 6 weken nodig om alle resultaten te verzamelen en te beoordelen, een classificatie en een onderzoeksrapport op te stellen. Daarna wordt er met u een afspraak gepland om het onderzoek te bespreken.

Als uit het onderzoek blijkt dat de leerling in aanmerking komt voor behandeling, wordt een behandelaar aangewezen en kan de behandeling starten. De behandelaar zal dan binnen 2 weken contact zoeken met de ouders. Wij streven er naar om dezelfde behandelaar zowel de diagnostiek als de behandeling te laten uitvoeren. Na het eerste contactmoment met de ouders zal  doorgaans binnen 2 weken de eerste behandeling met het kind worden gepland.

In sommige gemeentes dient er na het diagnostisch onderzoek opnieuw een beschikking aangevraagd te worden. Dit heeft invloed op de startdatum van het eerste behandelmoment. Wij mogen pas verder als de beschikking voor behandeling door de gemeente is afgegeven. De wachttijd ligt dan buiten onze invloedssfeer.

Wij kennen dus geen wachtlijsten, maar de doorlooptijden zijn in grote mate afhankelijk van externe factoren.

De hierboven beschreven doorlooptijden monitoren wij continu. Daar waar de doorlooptijd binnen onze invloedssfeer ligt, doen wij er alles aan de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

Gevoel & Gedrag
Ook bij onderzoek of behandeling gericht op problemen die met gevoel of gedrag te maken hebben wij geen wachtlijsten. Om onze GGZ-zorg te kunnen inzetten, hebben wij een verwijzing nodig van een erkend verwijzer, zoals de gemeente, de huisarts, jeugdarts of een ander medisch specialist. In de regio Lochem is het zo dat verwijzingen vrijwel altijd via ’t Baken (de gemeente) verlopen. Het is van belang dat u deze verwijsbrief aanvraagt voor uw kind bij één van deze instanties en bij ons aanlevert. U kunt uw verwijsbrief beveiligd naar ons toesturen op deze website, via de knop rechtsboven: documenten aanleveren. 

Zodra wij de verwijsbrief in ons bezit hebben, zullen wij contact met u opnemen om aan te geven dat wij hiermee een beschikking aan gaan vragen bij de gemeente. Een beschikking is nodig om de zorg betaald te krijgen. Met een beschikking geeft de gemeente aan akkoord te zijn dat de hulp gestart wordt. Wij hebben zelf geen invloed op de snelheid waarmee de beschikking bij ons binnenkomt. De wachttijd verschilt per gemeente, een gemeente mag hier max. 6 weken voor gebruiken. Doorgaans duurt dit niet langer dan 1 of enkele weken.

Wij streven ernaar zo snel mogelijk te starten met de zorg nadat de beschikking bij ons binnen is. We nemen binnen 2 weken contact met u op en streven ernaar het eerste gesprek binnen 4 weken na het eerste contact te plannen.

Indien u na een onderzoek ook behandeling wenst in te zetten, moet hier soms een nieuwe verwijzing en/of beschikking voor worden aangevraagd. Indien dit het geval is moeten wij wachten tot de beschikking voor behandeling is afgegeven door de gemeente alvorens wij verder mogen met onze hulp. De wachttijd verschilt per gemeente, een gemeente mag hier max. 6 weken voor gebruiken. Doorgaans duurt dit niet langer dan 1 of enkele weken.

Bij Berkel-B helpen wij je om je doel te behalen. Of je nu beter wilt leren lezen of schrijven, een onderzoek wilt ondergaan of hulp wenst bij andere problemen? Ons uitgangspunt is dat wanneer iemand de drempel over is om hulp te vragen, we die zo snel mogelijk moeten geven. Daarom werken we niet met wachtlijsten. Je kunt snel bij ons terecht en je krijgt de behandeling die bij jou past, door de behandelaar die bij jou past. Ook een voorwaarde voor een goed eindresultaat.

Klachten

Klachten

U ontvangt zorg van Berkel-B. Wij streven er continu naar om deze zorg te leveren op basis van uw wensen.
Om wat voor reden dan ook kunt u zich niet goed of niet prettig behandeld voelen. Dat kan zijn omdat u vindt dat de zorgaanbieder in de relatie met u geen respect toont. Hij of zij komt bijvoorbeeld de afspraken niet na. Het kan ook zijn dat er iets is misgegaan in de behandeling.

1 Er samen uit komen
In eerst instantie kunt u de kwestie bespreken met de directe behandelaar van uw kind of diens leidinggevende. U geeft aan wat u dwars zit en wat u wilt bereiken. Met de behandelaar of diens leidinggevende kan vervolgens gezamenlijk het probleem worden opgelost.

 2 Klacht
Wanneer dit niet tot het gewenste resultaat leidt kunt u terecht bij Erisietsmisgegaan.nl. Deze instantie is onafhankelijk en kan u helpen uw onvrede weg te nemen. Erisietsmisgegaan.nl voldoet volledig aan de eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

Wat kan Erisietsmisgegaan.nl voor u doen?
Zij bemiddelt bij ontevredenheid of een klacht over de zorg, de zorgverlener en/of de organisatie. Het uitgangspunt is dat wij door middel van de ondersteuning van het herstelteam gezamenlijk tot een oplossing komen:

  • Het herstelteam luistert naar uw probleem en komt samen met u tot een heldere formulering van de klacht;
  • Zij geven u informatie over uw rechten;
  • De klacht wordt inclusief een voorgestelde oplossing verzonden naar Berkel-B.
  • Als iedereen het eens is met de voorgestelde oplossing kan het dossier gesloten worden.


Hoe kunt u uw klacht kenbaar maken?
U kunt hiervoor gebruik maken van de website  www.erisietsmisgegaan.nl

3 Mediator
Komt u er niet uit of bent u niet tevreden over de oplossing dan kunt u gebruik maken van een mediator.

Wat kan een mediator voor u doen?
De mediator is op geen enkele manier verbonden aan de zorgaanbieder, noch aan u. Zij kijkt neutraal naar het probleem en begeleidt  vanuit deze positie u en zorgaanbieder bij het alsnog bereiken van een passende oplossing. De ervaren mediator is deskundig en heeft een opleiding tot mediator met succes afgerond

Hoe kunt u een mediator inschakelen?
U kunt hiervoor gebruik maken van de website  www.erisietsmisgegaan.nl

4 Geschillencommissie
Als ook stap 3 niet heeft geleid tot een voor beide partijen aanvaardbare oplossing, kunt u zich wenden tot de geschillencommissie.
U kunt het geschil in dat geval binnen vijf jaar na deze kennisgeving voorleggen aan de bij ons aangesloten Geschillencommissie.
Aan het melden van een klacht of geschil zijn geen kosten verbonden. De uitspraak is bindend.

Hoe kunt u uw klacht kenbaar maken?
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van www.erisietsmisgegaan.nl

5 Vertrouwenspersoon
Wilt u liever uw verhaal (eerst) in vertrouwen aan iemand vertellen? Dan kunt u contact opnemen met de vertrouwenspersoon.

De vertrouwenspersoon biedt alle ruimte voor uw verhaal en emotie. Samen met u worden mogelijke oplossingen in kaart gebracht en de eventuele gevolgen besproken. De vertrouwenspersoon helpt u uw eigen keuze te maken en begeleid u in dit hele proces. U mag ook alleen uw hart komen luchten.

De vertrouwenspersoon heeft ook een geheimhoudingsplicht en zal nooit iets doen zonder dat dit van tevoren met u is besproken.

Hoe kunt u contact opnemen met de vertrouwenspersoon?
Mandy Lagerweij is Gecertificeerd vertrouwenspersoon LVV (Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen) en onafhankelijk.
U kunt haar bereiken per mail via vertrouwenspersoon@erisietsmisgegaan.nl

Klachten 2022
In 2022 hebben wij geen klachten ontvangen.